Vader en zoon beiden van start in 50e ELE Rally

 Team van de venmotorsport staat deze editie met 2 auto’s aan de start van de 50e editie. Jan en Ted starten weer met de witte volvo 240, het doel is net als ieder jaar uitrijden en plezier maken, maar dit jaar willen we wel mee gaan strijden voor een mooie eind klassering. De auto is in de wintermaanden opnieuw opgebouwd en de laatste kinderziektes er uit gehaald zodat we lekker kunnen vlammen op de proeven.

Het 2e team bestaat uit de zoon van Jan,Robert van de Ven en Danique de Ruiter. Zij zullen aan de start staan met een volvo 740  Robert is in 2010 begonnen met navigeren bij Jan. Na een aantal sprints heeft Robert in het voorjaar van 2013 zijn rijders licentie behaald. Danique is in het team gekomen door Martijn de broer van Robert. Dit jaar hebben zij beide het navigators licentie behaald en heeft Danique bij Robert de CPZ-shortrally en de Tank-S shortrally genavigeerd om ervaring en de benodigde licentie te behalen voor de thuis wedstrijd. Het is voor beide de eerste keer dat ze de ELE rally rijden, het doel is om te finishen, veel plezier te hebben en een boel ervaring op doen.

We hopen op een mooie droge en dwarse ELE-rally.

We willen onze sponsoren: HAP- automaterialen, van den Hurk tweewielers,Seat en Skoda Verdaat, Racing Body Parts en Volvo de Beemd bedanken voor de steun voor deze rally.

Voor meer informatie over ons team of wilt u sponsor worden kijk gerust even op onze site: venmotorsport.com of kom een kijkje nemen bij ons op de service.Bron: Rallyshots.nlVenmotorsport ele stukje 1