2017 We will be back!

Rallyteam van de Venmotorsport werkt  op volle toeren………

Beide Volvo’s zijn na groot onderhoud weer op en top geprepareed voor de  rally. De equipe’s zijn bijna op sterkte…..

Equipe  Robert en Danique hebben een aantal evenementen op hun kalender staan  om met hun vertrouwde Zwarte Volvo 740 lekker dwars te gaan op de rallypaden.  Volg onze website.

Robert en Danique
 
Dit jaar zal Martijn met gelegenheids navigatrice Danique, ook zijn opwachting maken in de rallykaravaan. Martijn stemt zijn  wedstrijden af met broer Robert en zal een aantal keren met de Volvo 740 van start gaan.Volg onze website.

Martijn en Danique
 
Beide piloten kunnen aardig dwars met de imposante Volvo en zullen ook dit jaar er alles aan doen om het publiek te vermaken. 

Voorlopige kalender:

  • ELE rally
  • GTC rally
  • Short rally Kasterlee.

Dit jaar wil van de Venmotorsport weer van start gaan met de witte Volvo 240. De auto heeft een kompleet rebuild gehad, Martijn, Robert en Roland hebben het leeuwendeel van deze  operatie voor hun rekening genomen, het resultaat mag er zijn.  De complimenten aan mannen van een trotse vader! Het equipe voor de Volvo 240 is voor dit jaar nog niet compleet. Helaas, helaas heeft Ted Kolkman al in een eerder stadium aangegeven om zijn rallyhelm aan de wilgen te hangen. Jan en Ted hebben zo’n 20 jaar rallygereden en hebben alles meegemaakt, een super tijd  en veel gelachen. Ted is een gemis voor ons team. Bedankt maatje voor al die jaren!

Jan en Ted

Van de Venmotorsport heeft in de loop van de jaren (30 jaar) veel kennis en ervaring  in  het bouwen van Volvo rallyauto’s. December 2016 is een nieuw project gestart en is begonnen met de bouw van een Volvo C 30 voor de autosport. Dit wordt een heuse ‘dikke ‘ machine met serieuze turbo motor. Stel uw vragen via onze website. We houden jullie op de hoogte!  

Kleine preview van body en motor.

We zien jullie graag terug bij een van de rallyevenemeten.

Met vriendelijke rallygroet,

Van de Venmotorsport

Volvo rally, rx cars building and preparing